Επικίνδυνα βύσματα σπάνε…Ενημέρωση…

62

ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2010 Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΒΡΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΜΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΒΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

ΣΤΙΣ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΚΑΡΦΩΘΗΚΑΝ  ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ , ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ (ΒΥΣΜΑΤΑ ΠΛΑΚΕΤΕΣ) , ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ  ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΟΡΑΤΑ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ ΣΤΑ ΒΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ  ΣΤΙΣ ΠΛΑΚΕΤΕΣ.  ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ  ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.   ΔΕΚΑ ΜΗΝΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ  ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΙΣ 6-06-2011 ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΤΗΚΑ  ΤΟ ΠΕΔΙΟ  ΜΕ ΦΙΛΟ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΩ ΕΝΑ ΡΕΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ. ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ’’ CLOSE TO THE EDGE’’ 6a+ ME ΕΚΠΛΗΞΗ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΡΟΜΟ (ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΑ) ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΠΕΙ!!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΟ ΚΡΑΔΑΣΜΟ?? ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΣΚΟΥΜΕ  ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟ ΣΕΤΑΚΙ ΣΤΗ ΠΛΑΚΕΤΑ.!!!!  ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΕΝΟΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΡΡΙΧΗΤΕΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕ  ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΥΣΜΑΤΑ  ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ  ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΣ. ΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΕΙΝΑΙ: CLOSE TO THE EDGE 6a+,  CROSS TOWN TRAFFIC 7a , FREE BIRD 6b+, KAI FUNK IT 6c . OI ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΞΟΠΛΙΣΤΟΥΝ  ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΥΣΜΑΤΑ   ΚΑΙ   ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑ. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΙΣ ΣΚΑΡΦΑΛΩΝΕΤΕ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΘΗΤΑΚΗΣ
7-06-2011

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 8 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...