Νεκρός από πτώση στο Matterhorn ο Θοδωρής Χριστόπουλος.

Θανατηφόρα πτώση κατεβαίνοντας από τη κόψη Hornli του Matterhorn, είχε ο Θοδωρής Χριστόπουλος. Το ατύχημα έγινε χθες το απόγευμα, μετά από επιτυχημένη ανάβαση της βορινής ορθοπλαγιάς, με σχοινοσυντρόφους τους Μιχάλη Στύλλα και Αρχοντή Εξακοΐδη.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι τρεις αναρριχητές κατέβαιναν τη κόψη Hornli, όταν ο Θοδωρής μετά από ραπέλ κλίπαρε σε αφημένο ιμάντα, ο οποίος κόπηκε με τραγικό αποτέλεσμα.
Ο Θοδωρής Χριστόπουλος –Τεό για τους φίλους – ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην ορειβατική κοινότητα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.  Το Ανεβαίνοντας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους φίλους του.

Από λάθος χθες γράψαμε ότι στη σχοινοσυντροφιά ήταν και ο Δημήτρης Δασκαλάκης. Ο Δημήτρης Δασκαλάκης (ο οποίος διαμένει μόνιμα την Ελβετία) αυτή τη στιγμή βοηθά να ξεπεραστούν γρήγορα τα γραφειοκρατικά προβλήματα για την επιστροφή στην Ελλάδα.

Τέλος και οι άλλοι δυο αναρριχητές είναι απολύτως καλά στην υγεία τους.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...