Ξεκινούν τα Αλπινιστικά Κέντρα της ΕΟΟΑ για το 2023.

stefani olympos
Ο Αλ. Κωνσταντινίδης στην Στην G. Schwab – N. Agliardi στο Στεφάνι. Φωτό: Χρ. Τσούτσιας.

Η E.O.O.A. συνεχίζει και φέτος τη διοργάνωση Αλπινιστικών Κέντρων με μία σειρά εκδηλώσεων, ώστε να προσελκύσει και να εξοικειώσει τους Έλληνες αναρριχητές και αναρριχήτριες στη βουνίσια αναρρίχηση.

Το κύριο αντικείμενο των Αλπινιστικών Κέντρων είναι η επανάληψη Αλπικών/Βουνίσιων Διαδρομών διαφόρων επιπέδων δυσκολίας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, χειμώνα και καλοκαίρι.

Οι συμμετέχοντες, θα αποκτήσουν εμπειρίες, θα γνωριστούν με άλλους αλπινιστές/στριες και θα εμβαθύνουν τις γνώσεις τους, υπό την καθοδήγηση έμπειρων στελεχών της Ε.Ο.Ο.Α. η οποία θα καλύπτει και μέρος των εξόδων των συμμετεχόντων.

Για το 2023, προβλέπονται μια σειρά από εξορμήσεις στα ελληνικά βουνά αλλά και στις ιταλικές Άλπεις∗:

  • 27-28-29 Ιανουαρίου στα Τζουμέρκα.
  • Τέσσερις ημέρες ελεύθερης επιλογής των συμμετεχόντων (σε ημερομηνίες της αρεσκείας τους. Οι διανυκτερεύσεις σε καταφύγια της ΕΟΟΑ θα είναι δωρεάν)
  • 1-8 Ιουλίου στον Όλυμπο.
  • 19-27 Αυγούστου σους Δολομίτες (Ιταλία).

*το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, το αριθμό και το επίπεδο των συμμετεχόντων.

Συμμετοχή μπορούν να δηλώσουν ορειβάτες μέχρι 36 χρονών. Για τις προϋποθέσεις και την υποβολή αίτησης συμμετοχής (που λήγει τη Δευτέρα 9/1), δείτε εδώ.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...