Τα αποκαλυπτήρια μιας νέας τεχνολογίας: Futurelight

Futurelight Event_The North Face

Στο εμβληματικό, για κάθε λάτρη των σπορ περιπέτειας και αθλημάτων αντοχής κατάστημα Alpamayo Pro (που έκλεισε φέτος 30 χρόνια παρουσίας!), παρουσία δημοσιογράφων και ανθρώπων του outdoor, η The North Face παρουσίασε την κορυφαία τεχνολογία Futurelight!

Οι άνθρωποι της The North Face μας παρουσίασαν την τεχνολογία Futurelight, την πιο προηγμένη τεχνολογία αδιάβροχων και διαπνεόντων μεμβρανών στην σειρά προϊόντων της. Η Futurelight προσφέρει απόλυτη διαπνοή, έχει μοναδική αδιαβροχοποίηση, διαθέτει εξαιρετική αίσθηση, με τεσταρισμένη ανθεκτικότητα, ενώ η κατασκευή της έχει άξονα την προστασία του περιβάλλοντος.

Futurelight Event_The North FaceΤο νέο διαπνέον και αδιάβροχο υλικό, έρχεται να αλλάξει το μέλλον των αθλητικών υφασμάτων, αφού για πρώτη φορά, αναπτύχθηκε ένα προηγμένο υλικό με τη χρήση της καινοτόμου τεχνολογίας «Nanospinning», που επέτρεψε στους σχεδιαστές της εταιρίας να προσθέσουν το χαρακτηριστικό της διαπερατότητας αέρα στη μεμβράνη του υφάσματος.
Το ύφασμα Futurelight γεννήθηκε στα βουνά και εμπνεύστηκε από την παγκόσμια ομάδα αθλητών της The North Face που αναζητούν στον αδιάβροχο εξοπλισμό τους, αυξημένη απόδοση και αναπνευσιμότητα. Ο αρχηγός αναβάσεων της ΕΟΟΑ και explorer της The North Face, Νίκος Τόδουλος, καθώς και η γνωστή από την ανάβαση της στο Everest, Βανέσα Αρχοντίδου (μέλος του ΑΟΣ που έχει κατακτήσει ήδη τις 6 από τις 7 Seven Summits), μας μίλησαν για την εμπειρία τους από την χρήση των καινοτόμων προϊόντων της The North Face.

Futurelight Event_The North Face
Από αριστερά: Senior Executive Sales Representative The North Face Κυριάκος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής Alpamayo Pro Σίμος Τσακίρης, Αρχηγός Αναβάσεων ΕΟΟΑ και explorer της The North Face Νίκος Τόδουλος, υπεύθυνος marketing The North Face Γιάννης Κοντοχρήστος, αλπινίστρια και μέλος του ΑΟΣ Βανέσα Αρχοντίδου, Brand Manager The North Face Ηλίας Κανάκης (credit: The North Face)

Φυσικά είχαμε την ευκαιρία κι εμείς να τα περιεργαστούμε και να τα φορέσουμε. Πολύ μαλακά και φίνα, πανάλαφρα και με εξαιρετική σχεδίαση για κάθε άθλημα (πεζοπορία, τρέξιμο, αλπινισμό και ψηλό βουνό), τα Futurelight είναι ένα δείγμα καινοτομίας και σχεδιασμού, που εξηγεί το γιατί η The North Face εδώ και δεκαετίες είναι ένα brand, φετίχ στα αθλήματα βουνού. Ανυπομονούμε να τα δοκιμάσουμε εκεί έξω!

Διαβάστε ακόμα:  TowNav – Cross Plus. Το στοίχημα που κερδήθηκε!

Τα προϊόντα της The North Face θα βρείτε στα καταστήματα της εταιρείας (The North Face, Golden Hall, Λεωφ. Κηφισίας 37, Μαρούσι, The North Face, Mediterranean Cosmos, 11ο χλμ εθνικής οδού, Α/Δ Θεσσαλονίκης Ν. Μουδανιών), σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στο κέντρο της Αθήνας, στο AlpamayoPro (Χαρ. Τρικούπη 6, Αθήνα).

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...