Πεζοπορική συνάντηση στον Παρνασσό το ΣΚ 30/6-1/7

Ανηφορίζοντας προς το Ακρινό Νερό.

Το Σαββατοκύριακο 30 Ιουνίου κ 1 Ιουλίου 2018, η Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Λειβαδιάς σε συνεργασία, με τον Σύλλογο Γυναικών Δαύλειας, την Τοπική Κοινότητα Δαύλειας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δαύλειας, την ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού Πανδαυλειακός, τον Σύλλογο Χιονοδρόμων Ορειβατών Δαύλειας και τους Συλλόγους γονέων & κηδεμόνων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης των σχολείων του χωριού, διοργανώνουν ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΠΑΡΝΑΣΣΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, στον μαγευτικό χώρο του ΛΑΠΑΘΙΑ ΔΑΥΛΕΙΑΣ.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το μεσημέρι του Σαββάτου 30/6/2018, με φιλοξενία στον χώρο του Λαπαθιά, (ελεύθερη κατασκήνωση για όποιον το επιθυμεί σε ιδανικές συνθήκες -νερό, φως κλπ μέσα στα έλατα), με δωρεάν φαγητό το βράδυ, πρωινό την επόμενη και επίσης φαγητό το μεσημέρι της Κυριακής στον ίδιο χώρο. Το διήμερο θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις και την Κυριακή θα περπατήσουμε με επιλογή δύο διαδρομών.
Ξεκινάμε και τις δύο πορείες από την Μονή Ιερουσαλήμ, στις 08:00 π.μ.
1) Εύκολη : Ανάβαση μέχρι τα Κανάλια και επιστροφή, 3 – 4 ώρες και
2) Δύσκολη : Ανάβαση μέχρι το Ακρινό Νερό και επιστροφή 6 – 7 ώρες.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία, πατήστε εδώ.

Για να βρείτε μονοπάτια στον Παρνασσό, πατήστε εδώ.

Για τον πεζοπορικό οδηγό μας “Παρνασσός – οι 15 ομορφότερες διαδρομές”, πατήστε εδώ.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...