Πάρτι από τα Άγραφα – ενάντια στα αιολικά

Για να μαζευτούν 5500 ευρώ για τα δικαστικά έξοδα.

Ένα πάρτι για τη σωτηρία των Αγράφων από τα Αιολικά «Πάρκα» θα γίνει σήμερα το βράδυ στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Συγκεκριμένα σήμερα στις 9:30 και στην αίθουσα «ΝΑΒΟ» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών, στην οδό Μικράς Ασίας 75 στο Γουδή, η πρωτοβουλία για τη σωτηρία των Αγράφων διοργανώνει πάρτι και μας καλεί όλους. Ο σκοπός δεν είναι απλά να μαζευτούμε και να πιούμε μπύρες, αλλά να μαζέψουμε χρήματα ώστε να καλυφθεί το ποσό των 5500 ευρώ που απαιτείται για να γίνει προσφυγή στο Σ.τ.Ε.

Διαβάζουμε στην ανακοίνωση της πρωτοβουλίας:

Τα Άγραφα, μια από τις πιο παρθένες και άγρια όμορφες περιοχές της χώρας μας, κινδυνεύουν να κατακρεουργηθούν από την εγκατάσταση 650 ανεμογεννητριών.
Στην προσπάθειά μας να αποτρέψουμε την εγκατάσταση των πρώτων δυο αιολικών συστοιχιών (από είκοσι ανεμογεννήτριες η κάθε μία), έχουμε ήδη προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Τα δικαστικά έξοδα είναι δυσβάσταχτα (αυτήν τη στιγμή επείγει να συγκεντρώσουμε 5500Ε μέσα στον επόμενο μήνα).

Επιστρέφουμε λοιπόν στο ηρωικό αμφιθέατρο ΝΑΒΟ της Ιατρικής*, για ένα πάρτι από τα Άγραφα (για τα Άγραφα).
Να είμαστε όλοι εκεί!

  • Φέρτε ποτηράκι πολλαπλών χρήσεων, δεν αγαπάμε το πλαστικό (θα έχουμε χάρτινα ποτήρια& μαρκαδόρους για να γράφετε το όνομά σας, ωστόσο).
  • Θέλουμε να ξεδώσουμε χορεύοντας όλοι σε ένα ΝΑΒΟ άκαπνο και θα χαρούμε πολύ αν μας βοηθήσετε να το πετύχουμε.* N.A.B.O.: “Νέο” Αμφιθέατρο Β’ Ορόφου. Όπως θα μπείτε από την κεντρική είσοδο της Ιατρικής Σχολής (Μικράς Ασίας 75, Γουδή), περπατήστε όλο ευθεία και μόλις προσπεράσετε το άγαλμα του Ιπποκράτη, κάντε δεξιά και…ακολουθήστε τη μουσική!

Οπότε φέρτε μαζί με την καλή σας διάθεση και ότι χρηματικό ποσό μπορείτε και ελάτε να γνωριστούμε.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...