Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Φυλή για το 5th Athens Fyli climb fest

5thClimbFest

Κάθε χρόνο το καθιερωμένο πλέον ετήσιο αντάμωμα των Αθηναίων (και όχι μόνο) αναρριχητών στη Χασιά γίνεται όλο και πιο ενδιαφέρον. Το ΣΚ που μας έρχεται (13-14/4/19), ο ΕΠΟΣ Φυλής μας επιφυλάσσει όπως πάντα, ευχάριστες εκπλήξεις.

Οι Nicholas Favresse, Steve McClure και Mumin Karabas, με την κάλυψη του Epic TV (!!) θα βρεθούν στα βράχια γύρω από τη Χασιά (που είναι ούτε λίγο, ούτε πολύ, 26 πεδία), όπου θα σκαρφαλώσουν, θα επιδείξουν την αναρριχητική τεχνική τους, θα προσπαθήσουν να ελευθερώσουν κάποια project και βέβαια θα παρουσιάσουν τις τελευταίες περιπέτειες τους και θα απαντήσουν στις ερωτήσεις μας.

Και αν αυτά δε σας φαίνονται αρκετά για να τραβηχτείτε μέχρι εκεί, θα υπάρχουν και πεζοπορίες στην Πάρνηθα και το Σπήλαιο Πανός, via ferrata στη Γκούρα, το πέρασμα του φαραγγιού της Γκούρας, αναρριχητικός Μαραθώνιος με δώρα, νυκτερινό σκαρφάλωμα και πάρτι, slackline και highline, ομάδα παιδικής πεζοπορίας….και αρκετά ακόμα που μπορείτε να τα βρείτε στο λεπτομερές πρόγραμμα του διημέρου εδώ.

Εμείς θα είμαστε εκεί.

 

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...