Όλα πήγαν κατ ευχή για το 1ο χειμερινό camp ορεινού τρεξίματος που διοργάνωσε το κατάστημα AlpamayoPRO το τριήμερο 29/11 – 01/12 στην Πάρνηθα.

Σε ένα γεμάτο και χορταστικό τριήμερο και με τον καιρό ιδανικό για τρέξιμο, οι συμμετέχοντες στην σχολή ALPAMAYO PRO Trail LAB είχαν την ευκαιρία να ζήσουν και να προπονηθούν, σε ένα εντυπωσιακό ορεινό περιβάλλον, μαθαίνοντας τα βασικά μυστικά του ορεινού τρεξίματος από κορυφαίους αθλητές του είδους. Επικεφαλής τους ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, παγκόσμιας κλάσης δρομέας της Salomon και αθλητής του ALPAMAYO PRO και ο Νίκος Κωστόπουλος στενός συνεργάτης και αθλητής της Salomon Hellas.

Τη σχολή υποστήριξαν η γαλλική εταιρεία Petzl και η εδώ αντιπροσωπεία της ΔΗΜΚΑ ΑΕ, που εξόπλισαν τις νυκτερινές εξορμήσεις της σχολής με τους τελευταίας τεχνολογίας φακούς κεφαλής Tikka RXP, η High5 με τον αντιπρόσωπο της Θοδωρή Ζάχο για την κάλυψη των αναγκών των αθλητών σε ενεργειακά τρόφιμα, οι διατροφολόγοι του Χαροκόπειου πανεπιστημίου Σταμάτης Μουρτάκος και Στάθης Βασιλείου με το εξαιρετικό σεμινάριο αθλητικής διατροφής, ο Τάκης Τσογκαράκης του ADVENDURE και τέλος, το ορεινό καταφύγιο Φλαμπούρι που φιλοξένησε τη διοργάνωση στους ζεστούς χώρους του.

Μέσω του χειμερινού camp που ήταν και η πρώτη δραστηριότητα της σχολής ορεινού τρεξίματος ALPAMAYO PRO Trail LAB δόθηκε μια πρώτη ιδέα για τις δραστηριότητες του ALPAMAYO PRO και των συνεργατών του για την επόμενη χρονιά! Έπεται και συνεχεία…

Keep on running

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.