Αυτό ήταν. Για 7η φορά το  ALPAMAYO PRO TrailRace γέμισε την Βορειοανατολική Πάρνηθα με ένα πολύχρωμο πλήθος από δρομείς αποφασισμένους να δοκιμαστούν στις 2 κλασικές πια, διαδρομές του.

Η παράδοση που θέλει τον αγώνα αυτό να αποτελεί μια πραγματική γιορτή του βουνού σε συνδυασμό με ένα απαιτητικό αθλητικό γεγονός κύρους τηρήθηκε με ευλάβεια. Όχι μόνο κάναμε το κέφι μας αλλά ταυτόχρονα λάβαμε τόνους θετικής ενέργειας στον χώρο.

Το έχουμε ξαναπεί .
Θα είμαστε ΕΔΩ κεφάτοι και δημιουργικοί για όσο μας στηρίζετε και μετά από αυτή την κοσμοσυρροή νιώθουμε το απόλυτα δικαιωμένοι
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μας Νίκο Κωστόπουλο και Γιάννη Θεοχαρόπουλο, τους κριτές διαδρομών και τους εθελοντές  που διασκορπισμένοι  σε κάθε σημείο της διαδρομής αλλά και στο χώρο της διοργάνωσης δούλεψαν με απίστευτη ομαδικότητα.
Σε αυτή την προσπάθεια μας βοήθησαν σημαντικά πολλές εταιρείες, και επαγγελματίες τους οποίους οφείλουμε να αναφέρουμε.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
Buff που αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία Resoul
The North Face που αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία VF Hellas
ΕΚΘΕΤΕΣ
Solo Energy – Ζαφείρη Καγιόπουλου
Camelbak- Μανιατόπουλος Α.Ε
ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ
GU, Salomon, Suunto, Ορειβατικό καταφύγιο
Φλαμπούρι
ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Περιοδικό Runner
SPECIAL THANKS στους:
Ποδηλατικό Σύλλογο ΠΕΛΟΤΟΝ , Ειδικό Καθαριστήριο Outdoor Care, Ελληνικό Παραδοσιακό Catering, Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, την εταιρεία επικοινωνίας Adjust Lane και στους φωτογράφους Λουκά Χαψή και Elvis Drini  για την πολύτιμη βοήθεια τους στην επιτυχία και αυτής της διοργάνωσης.
Πρόθεση μας ήταν και παραμένει , η κάθε διοργάνωση που υπογράφουμε ως ALPAMAYO PRO να αποτελεί ένα κορυφαίο γεγονός που μόνο ευχάριστες αναμνήσεις θα φέρνει στον καθένα που την έζησε ως αθλητής, συνεργάτης ή απλός επισκέπτης.

Keep on RUNNING

Alpamayopro

Δείτε φωτό του αγώνα εδώ.

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.