ALPAMAYO PRO Trail Race 2013

Ο αγώνας που διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά από το κατάστημα αθλητικού εξοπλισμού ALPAMAYO PRO και διακρίνεται για τα υψηλά διοργανωτικά του standards και το μοναδικό του κλίμα θα πραγματοποιηθεί και πάλι στις 19 Μαΐου 2013.

OI ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Δύο πρωταγωνίστριες εταιρείες δρομικού εξοπλισμού είναι οι βασικοί χορηγοί των διαδρομών του φετινού Trail Race. Πρόκειται για την πασίγνωστη Buff που αντιπροσωπεύεται από την εταιρεία ΔΗΜΚΑ Α.Ε και την θρυλική The North Face που για μια ακόμη φορά αγκαλιάζει την διοργάνωση βοηθώντας στην πραγματοποίηση της. Έτσι η φετινή χρονιά θα περιλαμβάνει και πάλι τις δύο κλασικές διαδρομές που σχεδίασαν στην Βορειοανατολική πλευρά του βουνού οι συνεργάτες μας Νίκος Κωστόπουλος και Γιάννης Θεοχαρόπουλος.
The North Face route 7χλμ.  Σχεδιασμένη για ενθουσιώδεις αρχάριους. Σύντομη, αρκετά τεχνική, χωρίς ακραίες αλλαγές υψομετρικών και χωρίς απαιτήσεις ιδιαίτερης στρατηγικής στην αντοχή. Ιδανική για την εισαγωγή στο αγωνιστικό trail running δοκιμάζει τις δυνατότητες σας στο ορεινό τερέν χωρίς όμως να σας εξαντλήσει.
Buff route 25χλμ.  Αυθεντικό trail running με θεαματικές αλλαγές υψομέτρου και εικόνων σε ένα μοναδικό ορεινό τοπίο μόλις μερικά χιλιόμετρα από το σπίτι σας. Μια κορυφαία διαδρομή με απαιτήσεις δύναμης, τεχνικής, αντοχής αλλά και στρατηγικής. Σχεδιάστηκε για συστηματικούς δρομείς που θέλουν να δοκιμάσουν και να …δοκιμαστούν
Εμπειρία που δεν πρέπει να χάσετε!

ΧΩΡΟΣ ΔΙΟΡΓΆΝΩΣΗΣ
Βάση της διοργάνωσης με αφετηρία και τερματισμό θα αποτελεί και πάλι το φιλόξενο και καταπράσινο οροπέδιο Μακρυχώραφο δίπλα στον ασφάλτινο δρόμο που συνδέει τα πρώην βασιλικά κτήματα με τον Άγιο Μερκούριο στο ύψος της περιοχής του Κατσιμιδίου Πάρνηθας

ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΑΘΛΗΤΩΝ
Με την συμμετοχή τους όλοι οι αθλητές κερδίζουν:
Αγωνιστική ζώνη μέσης με τα logo του αγώνα, / To επίσημο μαντήλι BUFF του αγώνα. / Αναμνηστικό t-shirt  / Αναμνηστικό μετάλλιο / Σάντουιτς και αναψυκτικά στο τέλος της κούρσας

Διαβάστε ακόμα:  Τελείως άκυρο: η ΕΟΟΑ προτείνει απαγόρευση της αναρρίχησης, γιατί δεν ξέρει τι άλλο να κάνει!

ΠΡΟΣΚΕΚΛΗΜΕΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ που διακρίθηκαν στην περσινή διοργάνωση.
Η οργανωτική επιτροπή του αγώνα alpamayoPRO trail race 2013 απευθύνει πρόσκληση για δωρεάν συμμετοχή στους πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας της περσινής διοργάνωσης. Τα ονόματα τους είναι:

Θεοδωρακάκος Δημήτρης    Α    Στεφανής Σταύρος    ΑΒ
Γκούνκο Αλέξης    Α    Θανασιάς Γιάννης    ΑΒ
Διαλεκτός Γιώργος    Α    Κουρκουρίκης Γιάννης    ΑΒ

Κλαπανάρα Ελένη    Γ    Συλαίου Ασημίνα    ΓΒ
Κατσούλου Αριστοτέλα    Γ    Καρπούζα Βίκυ    ΓΒ
Τσουκανέλη Αλεξάνδρα    Γ    Σταματελοπούλου Ευγενία    ΓΒ

Ζακυνθινός Ευγένιος    Α    Τζίμα Βασιλική    Γ
Σωτηρόπουλος Χρήστος    Α    Σιδηροπούλου Αλεξία    Γ
Βιδάλης Πέτρος-Ειρηναίος    Α    Βέρβερη Κατερίνα    Γ

Οι αθλητές αυτοί πρέπει μόνο να δηλώσουν έως και 30 Απριλίου την συμμετοχή τους μέσω του www.trailrace.gr  επιλέγοντας την διαδρομή στην οποία επιθυμούν να συμμετάσχουν.

Εγγραφείτε τώρα ΕΔΩ         Ιστοσελίδα Διοργάνωσης        Επικοινωνία

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.