Όλα είναι έτοιμα για τον τρίτο αγώνα της σειράς alpamayoPRO Trail Project που θα γίνει την Κυριακή 30/9 στον Υμηττό. Ο χώρος εκκίνησης είναι στην Οδό Αναστάσεως στον Παπάγου μπροστά στον Όμιλο Αντισφαίρισης Παπάγου όπου θα φιλοξενηθεί η εκδήλωση.

Η πρόγνωση για τον καιρό είναι καλή με ηλιοφάνεια και ζέστη τις μεσημεριανές ώρες.

Η γραμματεία για την παραλαβή των αριθμών θα είναι ανοιχτή από τις 08.00 έως τις 09.30 και να θυμίσουμε ότι εγγραφές δε γίνονται στο χώρο του αγώνα.
Η τελευταία προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι, στο κατάστημα alpamayoPRO, Χαριλάου Τρικούπη 6-10, Αθήνα, έως το Σάββατο μεσημέρι στις 14.00

Η ώρα εκκίνησης είναι στις 10.00 της Κυριακής.

Αναλυτικές λεπτομέρειες για τη διαδρομή των 12 χλμ, τις οδηγίες πρόσβασης και το πρόγραμμα του αγώνα θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.trailrace.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.