Ακυρώθηκε η marathon διαδρομή των 42χλμ. του alpamayoproRaceTrail, που θα γίνει στις 13/5, αλλά οι υπόλοιπες δυο, των 7 και 25χλμ. θα γίνουν κανονικά.

Η ανακοίνωση του διοργανωτή έχει ως εξής: “Είναι γνωστό ότι το alpamayoPRO και ως διοργανωτής  αγώνων βάζει πολύ υψηλά στάνταρντ ποιότητας, ασφάλειας και παροχών, σε κάθε του διοργάνωση. Έτσι και φέτος. Οι διαδρομές του σχεδιάστηκαν  και μελετήθηκαν στην κάθε τους  λεπτομέρεια ώστε να αποτελούν μια ξεχωριστή δρομική εμπειρία για κάθε αθλητή.Όμως, ο μικρός έως και σήμερα αριθμός  συμμετοχών  στην απαιτητική από άποψη διοργάνωσης,  αλλά και κόστους υλοποίησης, διαδρομή  των 42 Km μας αναγκάζει  να την ακυρώσουμε από τον φετινό αγώνα.  Οι άλλες  δύο διαδρομές  αυτή των των 25 και η μικρή των 7 χιλιομέτρων είναι έτοιμες από κάθε άποψη και θα πραγματοποιηθούν κανονικά την Κυριακή 13/05 .

Όσοι έχουν ήδη εγγραφεί στην διαδρομή των 42Κm μπορούν δηλώνοντας το έγκαιρα να μεταπηδήσουν στην  διαδρομή των 25Κm  και να τους επιστραφεί η διαφορά στην συμμετοχή ή να ακυρώσουν την συμμετοχή τους και  με διαδικασία που θα ανακοινώσουμε πολύ σύντομα, να τους επιστραφεί πλήρες το αντίτιμο .

Όπως έχουμε δηλώσει από παλιά “alpamayoPRO Trail race είναι ένας αγώνας που στήνεται με πολύ κέφι και θα υπάρχει όσο εσείς θα τον στηρίζετε” η συνέχιση του είναι στο χέρι σας.
Ευχαριστούμε”.

Περισσότερα: www.trailrace.gr


SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.