Αμέσως μετά την εκκίνηση έγινε προφανής ή πρώτη διαφορά καθώς για πρώτη φορά όσοι από τους θεατές επιθυμούσαν, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθούν τις προσπάθειες των αθλητών από τις καμπίνες του τελεφερίκ πετώντας κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια τους.

Ο πρώτος κάθετος αγώνας αντοχής στην χώρα μας ήταν διαφορετικός, κεφάτος, και πολύ δυναμικός. Γέμισε με τα χαμόγελα των αθλητών που στον τερματισμό κάθε ανάβασης έβαζαν μεταξύ τους στοιχήματα για τον χρόνο της επόμενης προσπάθειας. Μας εξέπληξε με την θετική ανταπόκριση των πεζοπόρων και των άλλων επισκεπτών του βουνού που μόνο καλά λόγια είχαν για το θέαμα που παρακολουθούσαν.

alpamayo1Η φιλοξενία και η άψογη συνεργασία του Regency Casino της Πάρνηθας και των εταιρειών GORE Running Wear, Salomon, Silva, Suunto, και Buff για τα έως τώρα δώρα αλλά και την συνολική τους υποστήριξη στην σειρά των αγώνων alpamayoPRO Trail Project εγγυούνται μια εξίσου δυναμική και απολαυστική συνέχεια.

Ραντεβού σην επόμενη μεγάλη γιορτή του  AlpamayoPRO Trail Project , που είναι το 6ο alpamayoPRO Trail Race στις 13 Μαίου στην Πάρνηθα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.