Όλα έτοιμα για τον πρώτο αγώνα alpamayoPRO Trail Project 2012

Όλα είναι έτοιμα για την έναρξη του πρώτου alpamayoPRO Trail Project 2012. Του κυπέλλου ορεινών αγώνων που θα πραγματοποιηθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Κάθε αγώνας του alpamayoPRO Trail Project θα αποτελεί ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο δρομικό γεγονός με άρτια διοργάνωση, λογικό κόστος εγγραφής, κεφάτος και χωρίς προαπαιτούμενα κριτήρια συμμετοχής.

Με ασφαλείς και γρήγορες διαδρομές, με έξυπνη χάραξη και  στημένες έτσι ώστε, να επιτρέπουν την αξιοπρεπή συμμετοχή ενός αρχάριου ή μέσου δρομέα, αλλά δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους ισχυρούς αθλητές του σπορ να παραμένουν σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

Ο πρώτος από τους 5 αγώνες θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Η όμορφη διαδρομή του αγώνα ξεκινά μέσα από τον οικισμό Κρυονέρι ο οποίος βρίσκεται στη Βόρεια πλευρά της Πάρνηθας, έχει μήκος 15 χλμ και συνολική θετική υψομετρική διαφορά 480 μέτρα. Είναι έυκολη, γρήγορη, με ήπιες κλίσεις και χωρίς ιδιαίτερα τεχνικά κομμάτια. Σε περίπτωση όμως που έχει προηγηθεί βροχή ή χιόνι οι κόντρες στο λασπωμένο τερέν θα είναι ανελέητες αυξάνοντας κατακόρυφα την διασκέδαση! Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:00 μπροστά από το Πολιτιστικό κέντρο Κρυονερίου και οι γρηγορότεροι αθλητές να χρειαστούν περίπου μία ώρα για την ολοκλήρωσή της.

Στο τέλος του αγώνα οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα φύγουν κρατώντας κύπελλο και μετάλλιο ενώ όλοι όσοι τερματίσουν θα πάρουν το  αναμνηστικό μετάλλιο της διοργάνωσης. Πρόχειρο σνακ θα υπάρχει στο τερματισμό για όλους.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής έχουν ενεργοποιηθεί (για το πρώτο αγώνα κλείνουν τη Πέμπτη 9/2) στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.runproject.trailrace.gr όπου μπορείτε να ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια για το κύπελλο αλλά και τα ειδικότερα στοιχεία για τον πρώτο αγώνα της σεζόν.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...