Με ασφαλείς και γρήγορες διαδρομές, με έξυπνη χάραξη και  στημένες έτσι ώστε, να επιτρέπουν την αξιοπρεπή συμμετοχή ενός αρχάριου ή μέσου δρομέα, αλλά δίνοντας ταυτόχρονα την ευκαιρία στους ισχυρούς αθλητές του σπορ να παραμένουν σε αγωνιστική επαγρύπνηση.

Ο πρώτος από τους 5 αγώνες θα γίνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Η όμορφη διαδρομή του αγώνα ξεκινά μέσα από τον οικισμό Κρυονέρι ο οποίος βρίσκεται στη Βόρεια πλευρά της Πάρνηθας, έχει μήκος 15 χλμ και συνολική θετική υψομετρική διαφορά 480 μέτρα. Είναι έυκολη, γρήγορη, με ήπιες κλίσεις και χωρίς ιδιαίτερα τεχνικά κομμάτια. Σε περίπτωση όμως που έχει προηγηθεί βροχή ή χιόνι οι κόντρες στο λασπωμένο τερέν θα είναι ανελέητες αυξάνοντας κατακόρυφα την διασκέδαση! Η εκκίνηση θα δοθεί στις 09:00 μπροστά από το Πολιτιστικό κέντρο Κρυονερίου και οι γρηγορότεροι αθλητές να χρειαστούν περίπου μία ώρα για την ολοκλήρωσή της.

Στο τέλος του αγώνα οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας θα φύγουν κρατώντας κύπελλο και μετάλλιο ενώ όλοι όσοι τερματίσουν θα πάρουν το  αναμνηστικό μετάλλιο της διοργάνωσης. Πρόχειρο σνακ θα υπάρχει στο τερματισμό για όλους.

Οι Δηλώσεις συμμετοχής έχουν ενεργοποιηθεί (για το πρώτο αγώνα κλείνουν τη Πέμπτη 9/2) στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.runproject.trailrace.gr όπου μπορείτε να ενημερωθείτε με κάθε λεπτομέρεια για το κύπελλο αλλά και τα ειδικότερα στοιχεία για τον πρώτο αγώνα της σεζόν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.