Γεννημένος την 23η Φεβρουαρίου 1972, στο Haute Savoie της Γαλλίας, και έχοντας σαν έμπνευσή του τη φύση, τα ζώα και τους ανθρώπους από κάθε γωνιά του πλανήτη, συμμετείχε για δεύτερη φορά στο Olympus Marathon που διεξάγεται στη χώρα μας.

Ο Sebastien Chaigneau, έχοντας στο ενεργητικό του trail αγώνες όπως το Libyan Challenge (2009, 1η θέση) και το The North Face Ultra Train du Mont Blanc (2009, 2η θέση), αλλά και πολλούς άλλους αγώνες σε διάφορα σημεία της γης, ήταν ενθουσιασμένος και αποφασισμένος για τη νίκη.

Από την αρχή του 2010 που έγινε μέλος της παγκόσμιας ομάδας αθλητών της The North Face o Sebastien επιβεβαιώνει σε κάθε αγώνα την πολύ κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Αυτές τις ημέρες, θα συμμετάσχει σε ένα αγώνα 110km στην Ελβετία στα πλαίσια της προετοιμασίας του για το φετινό Ultra Trail du Mont Blanc (166km – 3 χώρες).

Για περισσότερες πληροφορίες :

www.thenorthface.com
www.sebchaigneau.com
http://sebchaigneau.canalblog.com
www.libyanchallenge.com

Foto: www.go-mrp.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.