Το Alternet έχει ως σκοπό να εισάγει   στις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις  νέα φιλοσοφία,   δημιουργώντας  κίνητρα  για την  βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών ,  προς όφελος  των επισκεπτών.

foto2Αυτό το όποιο έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους αναρριχητές- επισκέπτες του νησιού, είναι η υπηρεσία Rescue Service.
Για την επίτευξη αυτού του στόχου, το Alternet το οποίο είχε την ιδρυτική πρωτοβουλία, συνέβαλε ηθικά και ουσιαστικά για την δημιουργία της  Εθελοντικής  Ομάδας  Διάσωσης  για τα ορεινά  συμβάντα στην Κάλυμνο. Για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και την δημιουργία επάρκειας πρόσφερε στα μέλη  τεχνικά σεμινάρια  επιπέδου από εξειδικευμένους έλληνες και  άγγλους εκπαιδευτες. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε στην όλη προσπάθεια και η συμμετοχή της επιχείρησης αναρριχητικών ειδών  Kalymnos Wild Sport, η οποία πρόσφερε όλον τον τεχνικό εξοπλισμό  για την ομάδα και συνέβαλε στην απόλυτη κάλυψη των αναγκών της..  

foto3Το Alternet παρέχει μια κάρτα μέλους στους επισκέπτες, η όποια προσφέρει εκπτώσεις και προνομία σε όσους την προμηθευτούν. Παράλληλα με την αγορά της κάρτας προσφέρει δωρεάν μια εφαρμογή για κινητά τηλεφωνά με υπηρεσία ειδοποίησης σε περίπτωση κίνδυνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέφτηκε την ιστοσελίδα:http://www.alternetgreece.com/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Μετά από πολλά χρόνια ξεκίνησα το ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ. Κάποιες φορές το μετανοιώνω.