Μια ενδιαφέρουσα ζωντανή διαδικτυακή συνέντευξη – συζήτηση με το κοινό, θα έχει σήμερα μέσα από τη σελίδα της Explorers Society ο Μιχάλης Στύλλας, αθλητής της The North Face.

Ο Μιχάλης θα μας μιλήσει και θα απαντήσει σε ερωτήσεις φυσικά για τον Όλυμπο, για το project της χειμερινής επανάληψης των πιο γνωστών κόψεων του βουνού, για τα βουνά του κόσμου και τις αποστολές που έχει συμμετάσχει, για τεχνικές, εξοπλισμό, αλλά και οτιδήποτε άλλο θα θέλατε να τον ρωτήσετε. Σήμερα 4-6 το απόγευμα, μέσα από τη σελίδα Explorers Society στο Facebook.

Μέχρι τότε πάρτε μια γεύση δράσης από τη τελευταία προσπάθεια για την πρώτη χειμερινή επανάληψη της κόψης του Πρφ. Ηλία….

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.