Ανακοίνωση του περιοδικού Ανεβαίνοντας για το ατύχημα του Λάπατου

Αγαπητοί αναγνώστες ευχαριστούμε για τα καλά λόγια και τις παρατηρήσεις σας. Θέλουμε να τονίσουμε ότι σε ειδήσεις που αφορούν ατυχήματα, τα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα για πληροφορίες είναι πολλά.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση του ατυχήματος στο Λάπατο, επικοινωνήσαμε σήμερα με συγκεκριμένο υπεύθυνο ομάδας διάσωσης για να αντλήσουμε πληροφορίες και ανάμεσα σε αυτές ήταν, ότι καμία ομάδα διάσωσης δεν είχε προσεγγίσει το σημείο του ατυχήματος αυτές τις τρεις μέρες, κάτι το οποίο τελικά αποδείχθηκε εσφαλμένο και φυσικά το αποσύραμε.

Χωρίς να θέλουμε να υπεισέλθουμε στα αίτια της λάθος πληροφόρησης, είναι δική μας ευθύνη ότι το αναπαράγουμε.
Λυπούμαστε για το ότι άνθρωποι που συμμετείχαν ή και συμμετέχουν ακόμη στην επιχείρηση διάσωσης, θίχτηκαν από τις συγκεκριμένες πληροφορίες και ζητάμε συγνώμη γι’ αυτό.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η ενημέρωση που προσπαθούμε να δώσουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας, δεν έχει στόχο την επισκεψιμότητα της σελίδας (η οποία σε τέτοιες περιπτώσεις ανεβαίνει συγκυριακά), αλλά την έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών και επισκεπτών της σελίδας.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...