Στη συγκεκριμένη περίπτωση του ατυχήματος στο Λάπατο, επικοινωνήσαμε σήμερα με συγκεκριμένο υπεύθυνο ομάδας διάσωσης για να αντλήσουμε πληροφορίες και ανάμεσα σε αυτές ήταν, ότι καμία ομάδα διάσωσης δεν είχε προσεγγίσει το σημείο του ατυχήματος αυτές τις τρεις μέρες, κάτι το οποίο τελικά αποδείχθηκε εσφαλμένο και φυσικά το αποσύραμε.

Χωρίς να θέλουμε να υπεισέλθουμε στα αίτια της λάθος πληροφόρησης, είναι δική μας ευθύνη ότι το αναπαράγαμε.
Λυπούμαστε για το ότι άνθρωποι που συμμετείχαν ή και συμμετέχουν ακόμη στην επιχείρηση διάσωσης, θίχτηκαν από τις συγκεκριμένες πληροφορίες και ζητάμε συγνώμη γι’ αυτό.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η ενημέρωση που προσπαθούμε να δώσουμε μέσα από την ιστοσελίδα μας, δεν έχει στόχο την επισκεψιμότητα της σελίδας (η οποία σε τέτοιες περιπτώσεις ανεβαίνει συγκυριακά), αλλά την έγκυρη ενημέρωση των αναγνωστών και επισκεπτών της σελίδας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.