Εντοπίσθηκε ο αγνοούμενος ορειβάτης στη Γκαμήλα

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, εντοπίστηκε (με βεβαιότητα 90%), από ελικόπτερο που πέταξε σήμερα το πρωί πολύ κοντά στη πλαγιά, ο αγνοούμενος ορειβάτης που είχε πτώση προχθές σε πλαγιά του Λάπατου.

Βρίσκεται μόλις 30μ. κάτω από το φρύδι της πλαγιάς (!!!) αλλά η πρόσβαση στο σημείο είναι δύσκολη, λόγω της τεράστιας κορνίζας.

Σήμερα το απόγευμα, αναμένεται super puma του στρατού, που από αέρος θα προσπαθήσει να κατεβάσει άνδρες της ΕΜΑΚ στο σημείο που πιθανολογείται ότι βρίσκεται ο αγνοούμενος.

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.