Κατάστημα The North Face στη Θεσσαλονίκη

Η The North Face ανακοινώνει το άνοιγμα του πρώτου της flagship store στη Θεσσαλονίκη. Οι λάτρεις των extreme sports και των εξορμήσεων στη φύση έχουν τώρα το δικό τους κατάστημα στη Θεσσαλονίκη! H “The North Face”, ο κορυφαίος κατασκευαστής αυθεντικών και τεχνικά προηγμένων outdoor προϊόντων, έρχεται να καλύψει και τους πιο απαιτητικούς.

Ολοκληρωμένες συλλογές ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ & εξοπλισμού outdoor δραστηριοτήτων, για τη γυναίκα, τον άνδρα και το παιδί, τώρα στο Επίπεδο 0 του Mediterranean Cosmos σε ένα χώρο 100 τ.μ.

Οι άνθρωποι της εταιρίας, παραμένουν βαθύτατα περήφανοι που τα ρούχα τους αποτελούν την πρώτη επιλογή των καλύτερων αναρριχητών, ορειβατών, extreme σκιέρ, snowboarders, δρομέων αντοχής και εξερευνητών ενώ πλέον θεωρούνται απαραίτητος εξοπλισμός στις περισσότερες αποστολές.

Με προϊόντα σχεδιασμένα  να σας συντροφεύουν τόσο στις καθημερινές προκλήσεις της πόλης, όσο και στα πιο αφιλόξενα μέρη του πλανήτη, η North Face διατηρεί ακλόνητη την δέσμευσή της να εξωθεί τα όρια του design, ώστε να μπορείτε να εξωθείτε εσείς τα όρια  σας στην εξερεύνηση.

Tο συγκεκριμένο κατάστημα αποτελεί το 4 flagship store – VANS, NAPAPJIRI, LEE/WRANGLER – που εγκαινιάζει η VF ΗELLAS S.A. μέσα στο 2012 συνεχίζοντας έτσι δυναμικά τις επενδύσεις της στην ελληνική αγορά.

Διεύθυνση:
ΜMediterranean Cosmos
11 χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης / Μουδανιών
Επίπεδο 0
Τηλέφωνο: 2310383411

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...