Σχολή Μέσου Επιπέδου Ορειβασίας 2013 του ΕΟΣ Αθηνών

0
27

Σχολή Μέσου Επιπέδου Ορειβασίας διοργανώνει ο ΕΟΣ Αθηνών για το 2013. Η Σχολή , είναι οργανωμένη σύμφωνα με το κανονισμό εκπαίδευσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας-Αναρρίχησης και επικεφαλής εκπαιδευτής της είναι ο Γιώργος Βουτυρόπουλος, Ομοσπονδιακός Εκπαιδευτής Ορειβασίας – Αναρρίχησης και Οδηγός Βουνού μέλος του Σωματείου Ελλήνων Οδηγών Βουνού.

Η σχολή ξεκινά τον Ιανουάριο με εξετάσεις εισαγωγής στη Βαρυμπόμπη και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο στη Γκιώνα, παρέχοντας στους απόφοιτους τα εφόδια να σκαρφαλώσουν με ασφάλεια στο βουνό χειμώνα – καλοκαίρι.

Διάβασε το αναλυτικό πρόγραμμα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.