Η σορός του ορειβάτη που βρέθηκε στον Όρλιά, πιθανόν να ανήκει στο Μιχάλη Κότταρη

Ανασύρθηκε τελικά από τους διασώστες της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, τα μέλη της 2ης ΕΜΑΚ και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πιερίας η σορός του άτυχου ορειβάτη που βρέθηκε χθες στο ρέμα του Ορλιά στον Όλυμπο.

Με βάση το σημείο που βρέθηκε και σύμφωνα με τον εξοπλισμό, που ήταν χειμερινός, εικάζεται ότι η σορός – που ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση – ανήκει στον 70χρονο Μιχάλη Κότταρη, ορειβάτη από την Αθήνα, που αγνοείτε στην περιοχή από τα τέλη του Φλεβάρη.

Σημειώνεται ότι ο Μιχάλης Κότταρης είχε δηλωθεί ως αγνοούμενος από τους οικείους του από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012, ωστόσο οι έρευνες που ακολούθησαν για την ανεύρεσή του με κέντρο τη περιοχή της Πετρόστρουγγας, όπου είχε θεαθεί για τελευταία φορά, δεν είχαν αποτέλεσμα.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τη συνδρομή της στην ανάσυρση της σωρού και υποστήριξε την επιχείρηση με τέσσερα άτομα στο πεδίο και δύο άτομα σε επιφυλακή στο Δίον.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...