Διαγωνισμός φωτογραφίας, με θέμα τα Λευκά Όρη

Φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς (ΕΔΣ). O Φορέας Διαχείρισης του ΕΔΣ, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων οργανώνει έκθεση φωτογραφίας στο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων – Νεώριο Μόρο μεταξύ 31/08 και 06/09/2012, με την υποστήριξη του Eyeland Photography και σε συνεργασία με φωτογραφικές ομάδες της πόλης των Χανίων.

Παράλληλα με την έκθεση φωτογραφίας θα γίνονται δεκτά και έργα (άλλες εικαστικές δημιουργίες, ποιήματα…) από πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους για τα Λευκά Όρη.

Οι φωτογραφίες θα κατατίθενται σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης (Νικ. Πλαστήρα 10, 73134, Χανιά Κρήτης), ή μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail του Φορέα Διαχείρισης (info@samaria.gr) μέχρι και την Παρασκευή 17/08/2012. Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν ελάχιστη διάσταση εκτύπωσης 30Χ45 cm. Το υλικό θα συνοδεύεται από το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου, πλήρη διεύθυνση, τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τίτλο για κάθε φωτογραφία και τόπο λήψης.

Σκοπός της έκθεσης φωτογραφίας και ελεύθερης έκφρασης είναι να αναδειχθεί η μοναδικότητα του τοπίου και των στοιχείων των Λευκών Ορέων καθώς και η στενή αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το ορεινό περιβάλλον του Δρυμού.

Στον ιστότοπο www.samaria.gr, αλλά και στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης θα αναρτώνται σταδιακά λεπτομέρειες και νέες ενημερώσεις σχετικά με την έκθεση.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...