Αναρριχητικές συναντήσεις τον Αύγουστο σε Ηρακλείτσα και Τσούργιακα

Δυο ενδιαφέρουσες αναρριχητικές συναντήσεις θα γίνουν μέσα στον Αύγουστο, η μια στο «trad» πεδίο του Τσούργιακα και η δεύτερη στο γνωστό αναρριχητικό πεδίο της Ηρακλείτσας, προσφέροντας ενδιαφέρουσες επιλογές για αναρρήχηση σε συνδυασμό με διακοπές.

Συγκεκριμένα στις 3,4 και 5 Αυγούστου, η Λέσχη Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας, ο Δήμος Παγγαίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νέας Ηρακλείτσας Καβάλας διοργανώνουν αναρριχητική συνάντηση σ’ έναν  από τους πλέον δημοφιλείς αναρριχητικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας για το καλοκαίρι. Δίπλα στη θάλασσα, όλη μέρα στη σκιά, με περισσότερες από 100 διαδρομές από 4 ως 8b, κάποιες εκ των οποίων σκαρφαλώνονται trad και έχουν δυνατότητα και δυο σχοινιών.

Ακόμη κάτω από το πεδίο στη θάλασσα υπάρχει η δυνατότητα για deep water solo σε ορισμένα σημεία.  Οι επισκέπτες θα φιλοξενηθούν δωρεάν σε κάμπινγκ εντός του οικισμού Ν. Ηρακλείτσας, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι και περιτριγυρίζεται από παραλίες. Στο χώρο του πεδίου θα προσφέρονται νερά και αναψυκτικά για τους παρευρισκόμενους. Θα υπάρχουν διάφορα event αναρριχητικού χαρακτήρα στο πεδίο αλλά και μουσική βραδιά το Σάββατο.

__Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τον εξοπλισμό σας και την καλή σας διάθεση. Περισσότερες πληροφορίες: Μπόσκος Απόστολος  6937293486 και Λυμπεράκης Τάσος     6947944841.

Η δεύτερη αναρριχητική συνάντηση θα γίνει στις 24, 25 και 26 Αυγούστου στο γνωστό αναρριχητικό πεδίο του Τσούργιακα, δίπλα στο χωριό Αετιά. Υπάρχει χώρος για κατασκήνωση, ενώ οι διοργανωτές θα σας κατατοπίσουν για το πεδίο, που έχει trad βουνίσιο χαρακτήρα. Περισσότερες πληροφορίες: www.facebook.com/

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...