Σε αυτή η συζήτηση, που θα γίνει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στις 30/4 και 19:45, στην αίθουσα «Σάκης Καράγιωργας» (Λ. Συγγρού 136, στάση μετρό «ΦΙΞ») και τη διοργανώνει ο ΕΠΟΣ Φυλής, με την υποστήριξη του ΕΟΣ Αχαρνών και ΕΟΣ Αθηνών, θα μιλήσουν οι Αλεξάνδρα Τσερεμέγκλη (ορειβάτης, Ιδιωτική υπάλληλος, απόφοιτος της Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, μέλος του ΕΠΟΣ Φυλής), ο Κωνσταντίνος Καρδαράς (Ψυχίατρος, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας, μέλος του ΕΠΟΣ Φυλής), ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος (Εκπαιδευτής Ορειβασίας και Οδηγός Βουνού ΕΟΟΑ και ΣΕΟΒ) και ο Γιώργος Βουτυρόπουλος (απόφοιτος Τμήματος Πολιτικών Επιστημών, Εκπαιδευτής Ορειβασίας και Οδηγός Βουνού ΕΟΟΑ και ΣΕΟΒ).

Το συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο Δημήτρης Κάραλης (Εκπαιδευτής Ορειβασίας και Οδηγός Βουνού ΕΟΟΑ και ΣΕΟΒ, Τεχνικός Σύμβουλος ΕΟΟΑ και UIAA), ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της ΕΟΟΑ Δημήτρης Γεωργούλης και η Πρόεδρος του ΕΠΟΣ Φυλής Κ. Δηλαβεράκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.