Ορειβατική Ομάδα: μια συζήτηση για τις συνειδητές και ασυνείδητες ψυχολογικές διεργασίες.

Ένας ορειβάτης, ένας ψυχίατρος, Οδηγοί Βουνού και Εκπαιδευτές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας και Αναρρίχησης, θα συζητήσουν σε ένα «στρογγυλό τραπέζι» γι’ αυτά που συμβαίνουν και για τις διεργασίες που συντελούνται, ορατές και μη, σε ψυχικό επίπεδο, εντός μιας ιδιαίτερης ομάδας, της ορειβατικής.

Σε αυτή η συζήτηση, που θα γίνει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο στις 30/4 και 19:45, στην αίθουσα «Σάκης Καράγιωργας» (Λ. Συγγρού 136, στάση μετρό «ΦΙΞ») και τη διοργανώνει ο ΕΠΟΣ Φυλής, με την υποστήριξη του ΕΟΣ Αχαρνών και ΕΟΣ Αθηνών, θα μιλήσουν οι Αλεξάνδρα Τσερεμέγκλη (ορειβάτης, Ιδιωτική υπάλληλος, απόφοιτος της Φιλοσοφίας και Παιδαγωγικής, μέλος του ΕΠΟΣ Φυλής), ο Κωνσταντίνος Καρδαράς (Ψυχίατρος, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ομαδικής Ανάλυσης και Οικογενειακής Θεραπείας, μέλος του ΕΠΟΣ Φυλής), ο Παναγιώτης Κοτρωνάρος (Εκπαιδευτής Ορειβασίας και Οδηγός Βουνού ΕΟΟΑ και ΣΕΟΒ) και ο Γιώργος Βουτυρόπουλος (απόφοιτος Τμήματος Πολιτικών Επιστημών, Εκπαιδευτής Ορειβασίας και Οδηγός Βουνού ΕΟΟΑ και ΣΕΟΒ).

Το συντονισμό της συζήτησης θα έχει ο Δημήτρης Κάραλης (Εκπαιδευτής Ορειβασίας και Οδηγός Βουνού ΕΟΟΑ και ΣΕΟΒ, Τεχνικός Σύμβουλος ΕΟΟΑ και UIAA), ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Πρόεδρος της ΕΟΟΑ Δημήτρης Γεωργούλης και η Πρόεδρος του ΕΠΟΣ Φυλής Κ. Δηλαβεράκη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...