Χωρίς αποτέλεσμα η προσπάθεια της ΕΟΔ για τον εντοπισμό του Μιχάλη Κότταρη στον Όλυμπο

Μετά από δυο μέρες εντατικής έρευνας, δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα νεότερο για τον Μιχάλη Κότταρη ο οποίος είναι αγνοούμενος από τη περασμένη Κυριακή 26/2 στον Όλυμπο. Τα μέλη της ΕΟΔ πραγματοποίησαν έρευνα με ορειβατικά σκι και sonda, ενώ πεζοπόρα τμήματα πραγματοποίησαν έρευνα περπατώντας σε χιόνι βάθους 1,5μ.

Έγινε η προσέγγιση της σπηλιάς Ιθακισίου από τους Ρακιτζόπουλο Θεοδόση (Ε.Ο.Δ. ΚΙΛΚΙΣ) και Τζήκα Γεώργιο (Ε.Ο.Δ. ΚΟΖΑΝΗΣ), ο οποίοι και χρειάστηκε να περάσουν δυο χιονοστιβάδες. Τελικά δεν βρέθηκε κάτι που να δείχνει ότι κάποιος πέρασε από εκεί.

Εκτενέστατες έρευνες πραγματοποιήθηκαν σε όλη την περιοχή “Κολοκυθιές”, από Κόκα μέχρι Μπάρμπα, ενώ ελέγχθηκε και το παλιό μοναστήρι του Αγ. Διονυσίου, καθώς και ο δρόμος δεξιά και αριστερά από Σταυρό έως τα Πριόνια.

Δυστυχώς η κακοκαιρία της καθαράς Δευτέρας, κάνει δύσκολα τα πράγματα, αφού κάλυψε κάθε πιθανό ίχνος.

Ο Μιχάλης Κότταρης (ιδιοκτήτης του πρώτου ορειβατικού καταστήματος στην Αθήνα, το Πίνδος, όπως θα θυμούνται οι παλαιότεροι), εθεάθη για τελευταία φορά τη περασμένη Κυριακή 26/2 να ανεβαίνει μόνος του προς τη Πετρόστρουγκα.

Οι έρευνες της ΕΟΔ θα συνεχιστούν και αυτή την εβδομάδα.

Φωτό: η βάση της ΕΟΔ στη Διασταύρωση, πηγή: ΕΟΔ

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...