Οι νικητές του διαγωνισμού Περπάτησε Ποδηλάτησε Τρέξε και ανέβασε

Ο μεγάλος μας διαγωνισμός Περπάτησε Ποδηλάτησε Τρέξε και Ανέβασε τελείωσε στις 15/1. Πάνω από 60 διαδρομές, πεζοπορικές και ποδηλατικές, ανέβηκαν στις δυο ιστοσελίδες μας www.anevenontas.gr και www.planetbike.gr και 8 από αυτές κέρδισαν δώρα από τη POLO που έδωσε πεζοπορικά σακίδια και ασκούς νερού και την Pastras Action Items που έδωσε ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο της Garmin το e-trex 10.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι συμμετείχατε ανεβάζοντας κάποια διαδρομή σας, αλλά και τους χιλιάδες χρήστες της εφαρμογής μας που μας επισκέπτονται καθημερινά. Ήδη πάνω από 400 διαδρομές απ’ όλη την Ελλάδα έχουν φορτωθεί και καθημερινά αυξάνουν.

Οι νικητές είναι οι (nicknames):
Geron, tonydeli, diggia99, nktsoum, chpateras, bunnyrabbit και pezoporos.

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.