Ο Χρήστος Τσούτσιας, ακολούθησε την ομάδα στη διάσχιση που έκανε και έφτιαξε ένα πολύ όμορφο φιλμάκι 15’ με τίτλο “Traversée du Lefka Ori”. Ίσως πολλοί από εσάς θα έχουν δει το trailer μήνες νωρίτερα.
Το φιλμάκι αγοράστηκε από τη Millet και παρουσιάστηκε στο γνωστό Rencontres du cinema de montagne στη Grenoble στις 14-18 Νοεμβρίου του 2011.

traversee_du_lefka_ori_newspaperΤα σχόλια τόσο για το Χρήστο, όσο και για τα ελληνικά βουνά και τα Λευκά Όρη ειδικότερα ήταν πολύ κολακευτικά. Συγχαρητήρια στον Χρήστο Τσουτσια και τους ανθρώπους που βοήθησαν και ευχόμαστε να βλέπουμε πιο συχνά τέτοια film. Για όσους θέλουν να επαναλάβουν τη διαδρομή μπορούν να τη βρούν πατώντας εδώ.

πηγή: climbinginchania.blogspot.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.