Αλλαγή ημερομηνίας για την αναρριχητική συνάντηση στο Φαλακρό.

Όσοι φτιάχνετε σακίδιο για την αναρριχητική συνάντηση στο Φαλακρό το τριήμερο που έρχεται, αλλάξτε προορισμό. Λόγω κακού καιρού ή μάλλον πρόγνωσης, υπάρχει αλλαγή στις ημερομηνίες της Αναρριχητικής Συνάντησης στο Φαλακρό στη μνήμη του Θεόφιλου Χατζηζυρλή.

Οι νέες ημερομηνίες της Συνάντησης είναι για τις 9-10 Ιουλίου 2011.  Το βουνό προσφέρει αρκετές διαδρομές με ανάπτυγμα από 160 ως και 550  μέτρα. Η πρόσβαση γίνετε από τις κεραίες στο πάρκιν του χιονοδρομικού και απαιτεί 30 λεπτά για τις κοντινότερες  διαδρομές. Εκτός από 2 διαδρομές με σπορ χαρακτήρα που χρειάζονται μόνο σετάκια για την επανάληψή τους, όλες οι υπόλοιπες είναι trad και χρειάζονται καρφιά, καρύδια και friends για να σκαρφαλωθούν.

Ως χώρος για κατασκήνωση ορίστηκε η τοποθεσία Κουρί η οποία μπορεί να δεχτεί αντίσκηνα και παρέχει σκιά λόγω των δέντρων που υπάρχουν. Οι διοργανωτές θα παρέχουν νερό, σκίτσα και πληροφορίες για τις διαδρομές στους συμμετέχοντες της συνάντησης. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φροντίσουν για τον εξοπλισμό και τη διατροφή τους. Όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν ας επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές.

Διοργάνωση: Λ.Ο.Χ. ΚΑΒΑΛΑΣ
Πληροφορίες:
Μπόσκος Απόστολος
Τηλ: 6937293486

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...