Οι νέες ημερομηνίες της Συνάντησης είναι για τις 9-10 Ιουλίου 2011.  Το βουνό προσφέρει αρκετές διαδρομές με ανάπτυγμα από 160 ως και 550  μέτρα. Η πρόσβαση γίνετε από τις κεραίες στο πάρκιν του χιονοδρομικού και απαιτεί 30 λεπτά για τις κοντινότερες  διαδρομές. Εκτός από 2 διαδρομές με σπορ χαρακτήρα που χρειάζονται μόνο σετάκια για την επανάληψή τους, όλες οι υπόλοιπες είναι trad και χρειάζονται καρφιά, καρύδια και friends για να σκαρφαλωθούν.

Ως χώρος για κατασκήνωση ορίστηκε η τοποθεσία Κουρί η οποία μπορεί να δεχτεί αντίσκηνα και παρέχει σκιά λόγω των δέντρων που υπάρχουν. Οι διοργανωτές θα παρέχουν νερό, σκίτσα και πληροφορίες για τις διαδρομές στους συμμετέχοντες της συνάντησης. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φροντίσουν για τον εξοπλισμό και τη διατροφή τους. Όσοι θελήσουν να συμμετάσχουν ας επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές.

Διοργάνωση: Λ.Ο.Χ. ΚΑΒΑΛΑΣ
Πληροφορίες:
Μπόσκος Απόστολος
Τηλ: 6937293486

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.