Οι διοργανωτές έχουν τοποθετήσει επάνω στις διαδρομές κουπόνια δώρων. Αυτό που έχουν να κάνουν οι αναρριχητές είναι να σκαρφαλώσουν όσο περισσότερες διαδρομές σε διαφορετικά πεδία κοιτώντας να βρουν τα κουπόνια τα οποία τα εξαργυρώνουν περνώντας τα δώρα τους από τα check points.
Ιδιαίτερα τυχεροί φαίνετε να είναι οι ξένοι αναρριχητές του το βλέπουν σαν μια ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη.
Η χθεσινή ημέρα έκλεισε με την παρουσίαση διαφανειών και βίντεο από το τελευταίο ταξίδι του ο Nico  Favresse  στην Γροιλανδία. Πέρα από τις πανέμορφες εικόνες ο Nico συνοδεύει την παρουσίαση του με ζωντανή μουσική που παίζει ο ίδιος με την μικρή κιθάρα του. Είναι αυτή η ιδία κιθάρα που την έχουμε δει συχνά στα βίντεο του, να παίζει στα portaledge και οπουδήποτε αλλού. Ο Nico δεν την αποχωρίζετε ποτέ.
Πράγματι ήταν μια πολύ ευχάριστη βραδιά.

Η σημερινή ημέρα έχει την επίσκεψη  στα αναρριχητικά πεδία της Καλύμνου, του υφυπουργού Αθλητισμού και Πολιτισμού  κου Νικιτιάδη. Ο κύριος Νικιτιάδης θα κάνει το απόγευμα ομιλία σχετική με την ανάπτυξη του εναλλακτικού και αθλητικού τουρισμού.

Επιπλέον, το βράδυ θα γίνει και το bouldering contest.

Φεύγουμε γρήγορα για τα βράχια.
Εσείς μείνετε συντονισμένοι στo www.anevenotnas.gr και θα επιστρέψουμε κοντά σας για να  σας ενημερώσουμε με όλες τις «ιστορίες» της  4ης ημέρας του 5ου αναρριχητικού φεστιβάλ Καλύμνου.

ΝικΧ

Foto: Ν. Σμαλιός

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.