Τον Μάιο του 2010 η διεθνούς φήμης Σλοβένα αναρριχήτρια και πρωταθλήτρια της αγωνιστικής αναρρίχηση Natalija Gros φωτογραφίζεται για την Σλοβένικη έκδοση του Playboy.

Σκοπός της φωτογράφισης ήταν η προώθηση της νέας αναρριχητικής ταινίας της Natalija. Σημειώνουμε ότι η φωτογράφηση είχε καθαρά αναρριχητικό περιεχόμενο.
Δείτε και μόνοι σας στους παρακάτω συνδέσμους.
Απόσπασμα από την ταινία μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο  http://vimeo.com/11297045
Natlaija_Gross_playboy.si_2Η νέα αυτή ταινία με την Natalija Gros είναι ένα δημιούργημα του Jure Breceljnik. Παρουσιάζει την Natalija σε μια αναζήτηση σχηματισμών για αναρρίχηση στην Αργεντινή, από την πόλη του Μπουένος Άιρες μέχρι την Παταγονία. Ο τίτλος της ταινίας είναι “New Dimension” και η Natalija θα δώσει μεγαλύτερες διαστάσεις δηλώνοντας «Αναρρίχηση για τα παιδιά. Αναρρίχηση για να εμπνεύσουμε τα παιδιά να αναγνωρίζουν και να αρπάζουν τις ευκαιρίες.». Περισσότερα στις οθόνες.

http://www.natalijagros.si/en/
http://www.playboy.si/branje/clanki/argentinska-romanca/galerija/argentinska-romanca-1/
http://www.climbandmore.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.