Η συνάντηση επιλογής των υποψηφίων, θα γίνει το διήμερο 4 και 5 Δεκεμβρίου στη Βαράσοβα για το κομμάτι της αναρρίχησης βράχου και στα Βαρδούσια το διήμερο 5και 6 Φεβρουαρίου (μόνο η ΣΕΟ) για το χειμερινό βουνό.
Οι εξεταζόμενοι θα πρέπει να σκαρφαλώσουν VII/VII+ σε βράχο και V+ με μπότα στο χειμερινό, ενώ απαιτείται εξαετής εμπειρία. Αυτό τεκμηριώνεται με την κατάθεση δράσης στους συλλόγους της ΕΟΟΑ για το αντίστοιχο διάστημα, ενώ ζητείται και δράση που να περιλαμβάνει διαδρομές δυσκολίας από VI UIIA και πάνω.
Για περισσότερες λεπτομέρειες πατήστε εδώ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.