Εκθεση φωτογραφίας και άλλες εκδηλώσεις από τον ΕΟΣ Χανίων.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων φέτος συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής και δράσης, από την ίδρυση του το 1930. Με την ευκαιρία του εορτασμού αυτού, έχει προγραμματίσει μια σειρά από εκδηλώσεις, δραστηριότητες και προτάσεις, κάποιες από τις οποίες έγιναν, και άλλες που θα γίνουν μέχρι το τέλος του 2010.

Στα πλαίσια αυτών των επετειακών εκδηλώσεων ο Σύλλογος διοργανώνει Έκθεση Φωτογραφίας από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου μέχρι και την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010 στην κάτω αίθουσα του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, με εικόνες από την ορεινή φύση του νομού και της πατρίδας μας με παράλληλες δράστηριότητες όπως:

προβολές από τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας, -βραβεύσεις παλαιών εν ενεργεία μελών μας, -την επίσημη παρουσίαση του αναμνηστικού γραμματόσημου μας πανελλήνιας κυκλοφορίας, που εκδόθηκε σε συνεργασία με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία, -προβολή της βραβευμένης ταινίας-ντοκυμαντέρ “Από τον Όλυμπο στο Έβερεστ” στο 11ο Φεστιβάλ ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης 2009, του σκηνοθέτη-ορειβάτη Παύλου Τσιαντού, που περιγράφει την πρώτη επιτυχημένη Ελληνική αποστολή για ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή του κόσμου, στο Έβερεστ στα 8.850 μέτρα, -ομιλίες κ.λ.π.

Στην έκθεση φωτογραφίας ο κόσμος θα μπορέσει να δει φωτογραφίες πρόσφατες, αλλά και παλιές ασπρόμαυρες από δραστηριότητες παλιότερων χρόνων του Συλλόγου.
Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται με τη βοήθεια του Δήμου Χανίων και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης, της οποίας ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Γεωργούλης θα παραβρεθεί την πρώτη ημέρα έναρξης της έκθεσης. Τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας θα γίνουν την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010 στις 20:00 το βράδυ στο Κ.Α.Μ. στο παλιό λιμάνι Χανίων.

Η έκθεση θα λειτουργεί στη συνέχεια καθημερινά μέχρι και τις 7 Οκτωβρίου, το πρωί από τις 10:00 έως τις 13:00 και το απόγευμα από τις 18:00 έως τις 22:00 το βράδυ. Η προβολή της ταινίας θα γίνει το Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010, το βράδυ στις 20:00, στην αίθουσα διαλέξεων-προβολών στον πρώτο όροφο του Κ.Α.Μ., ενώ οι υπόλοιπές εκδηλώσεις οι οποίες προγραμματίζονται για το χρονικό διάστημα διάρκειας της έκθεσης θα ανακοινώθούν εν καιρώ.

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...