Ορειβατικό σκι στα Ευρυτανικά βουνά και όχι μόνο…

Τα βουνά στα πέριξ του Καρπενησίου είναι καταδικασμένα να συγκινούν τη διεθνή κοινότητα του Ορειβατικού σκι.

Τη στιγμή που μόνο μια μερίδα ντόπιων (aka Velouchi Free Ski Team) και ακόμα λιγότερων χιονοδρόμων/ορειβατών από τα υπόλοιπα μέρη της χώρας μας ήσαν οι μόνοι που μέχρι σήμερα αντιλήφθηκαν την ομορφιά, τη δυναμική και τον γενικότερο πλούτο (προσβασιμότητα, φιλοξενία, ανάγλυφο, χιονοκάλυψη, κλπ) του συγκεκριμένου ορεινού τμήματος της Ευρυτανίας. Διεθνείς φωνές διαμαρτύρονται γιατί τα μέρη αυτά ήταν κρυμμένα στο συρτάρι…καλώντας για ένα ακόμα μνημόνιο για την Ελλάδα!

Έτσι στα πλαίσια μιας ακόμα επιτυχημένης συνάθροισης της ολοένα αυξανόμενης σε μέγεθος και μορφή (αγωνιστική, τουριστική, χαβαλεδιάρικη, extreme, κλπ) Ελληνικής κοινότητας του ορειβατικού σκι διεθνείς χιονοδρόμοι ανακοίνωσαν:

Την Επικύρωση του Μνημονίου για τα βουνά του Καρπενησίου.
“Δείξτε μας και άλλα τέτοια μέρη και εμείς θα έρθουμε ξανά και ξανά”.

Απολαύστε αυτά τα δυο μικρά video του Χρήστου Τσούτσια, το πρώτο από τα Ευρυτανικά βουνά και το δεύτερο από μερικές extreme καταβάσεις…..


SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...