1η Χαλαρή Συνάντηση Ορειβατικού Σκι στο Περτούλι

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση Ορειβατικού Σκι με την ονομασία “1η Χαλαρή Συνάντηση Ορειβατικού Σκι”, καλεί για τη Κυριακή 26 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Ορειβατών και Χιονοδρόμων Τρικάλων (ΣΟΧΤ). Απευθύνεται σε σκιέρ όλων των επιπέδων, οι οποίοι βέβαια έχουν τον απαραίτητο εξοπλισμό.

Όπως αναφέρουν στο κάλεσμα «είναι πλέον κοινώς αποδεκτό ότι όσοι ασχολούμαστε με το ορειβατικό σκι είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε σκόρπιοι…
Επειδή όμως έχουμε μάθει να είμαστε μια παρέα είπαμε να μαζευτούμε. Την Κυριακή 26 Φλεβάρη περιμένουμε όσους θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το αγαπημένο μας άθλημα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου στις 10 το πρωί.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε χιονοδρόμους όλων των επιπέδων ακόμη και σε αρχάριους. Οι διαδρομές που έχουν επιλεχτεί είναι κατά κύριο λόγο μέσα στο δάσος και μακριά από ανεπιθύμητους θορύβους.

Για αυτούς που δεν τα πάνε και πολύ καλά με την κατάβαση θα υπάρχει η επιλογή να κατέβουν μέσα στην πίστα. Για τους πιο τολμηρούς… έχουμε εκπλήξεις».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.soxt.gr

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...