Όπως αναφέρουν στο κάλεσμα «είναι πλέον κοινώς αποδεκτό ότι όσοι ασχολούμαστε με το ορειβατικό σκι είμαστε πολλοί, αλλά είμαστε σκόρπιοι…
Επειδή όμως έχουμε μάθει να είμαστε μια παρέα είπαμε να μαζευτούμε. Την Κυριακή 26 Φλεβάρη περιμένουμε όσους θέλουν να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το αγαπημένο μας άθλημα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Περτουλίου στις 10 το πρωί.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε χιονοδρόμους όλων των επιπέδων ακόμη και σε αρχάριους. Οι διαδρομές που έχουν επιλεχτεί είναι κατά κύριο λόγο μέσα στο δάσος και μακριά από ανεπιθύμητους θορύβους.

Για αυτούς που δεν τα πάνε και πολύ καλά με την κατάβαση θα υπάρχει η επιλογή να κατέβουν μέσα στην πίστα. Για τους πιο τολμηρούς… έχουμε εκπλήξεις».

Περισσότερες πληροφορίες στο www.soxt.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.