Η The North Face καινοτομεί με μια μοναδική τεχνολογία!

Η The North Face καινοτομεί για ακόμα μία φορά και προσφέρει υψηλή ποιότητα και αποκλειστική τεχνολογία σε ένα πρωτοποριακό προϊόν!<br />Η κορυφαία outdoor εταιρεία ένδυσης και εξοπλισμού σε συνεργασία με την μοναδική στο είδος της εταρεία PrimaloftTM δημιούργησαν κατά αποκλειστικότητα για την The North Face μια εξαιρετική τεχνολογία μόνωσης την ThermoballTM.

Το ThermoballTM υλικό καταφέρνει να διατηρεί και να παγιδεύει την θερμότητα ακόμα και όταν αυτό βραχεί. Αυτό συμβαίνει καθώς παγιδεύει την ζέστη σε πολύ μικρά κενά αέρος κρατώντας την θερμότητα ακόμα και όταν βρισκόμαστε σε αντίξοες καιρικές συνθήκες όπως το κρύο και η υγρασία. Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοποριακής τεχνολογίας είναι να δημιουργήσει η The North Face την σειρά προϊόντων Thermoball Jackets.

To Thermoball Jacket αποτελείται από πολύ ελαφρύ ύφασμα αλλά και συγχρόνως πολύ ανθεκτικό το οποίο ζυγίζει μόλις 33gr/m2. Το εσωτερικό του αποτελείται από την μόνωση ThermoballTM η οποία μας παρέχει όλα τα παραπάνω συγκριτικά πλεονεκτήματα. Επίσης, είναι 100% ανακυκλώσιμο ενώ παράλληλα πρόκειται για ένα ιδιαίτερα πρακτικό jacket, καθώς μπορεί να συμπιεστεί και να μαζευτεί σε ένα φερμουάρ τσέπης.

tnf2Μοναδικά Thermoball jackets, σε διαφορετικά σχέδια και χρώματα για άντρες και γυναίκες σας περιμένουν στο The North Face Store Golden Hall, στο Μαρούσι, στο Mediterranean Cosmos, στη Θεσσαλονίκη καθώς και σε επιλεγμένα σημεία των κορυφαίων καταστημάτων ένδυσης.

The North Face Thermoball: https://www.youtube.com/watch?v=K0SzRJRDTgA

The North Face, Golden Hall store:
Λεωφ. Κηφισίας 37Α, Μαρούσι-Αθήνα (τηλ: +30 210 6814410)
The North Face, Mediterranean Cosmos store:
11ο χλμ. Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών, Θεσσαλονίκη (τηλ: +2310 383411)

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.