Προσοχή: Κλεμμένα Suunto

Η εταιρεία APOSPORIS 1964 πρέπει να ενημερώσει και να επιστήσει τη προσοχή στους κατόχους SUUNTO και σε όσους θέλουν να αποκτήσουν κάποιον υπολογιστή SUUNTO. Παλαιότερα αλλά και πρόσφατα, σε χρονικό διάστημα λίγων μηνών, πολλά καταστήματα λιανικής δυστυχώς έγιναν στόχος διαρρήξεων και κλοπών.

Ανάμεσα στα προϊόντα που εκλάπησαν ήταν και πολλοί υπολογιστές και ρολόγια SUUNTO, διαφόρων τύπων.

Τα προϊόντα αυτά είναι πιθανό να γίνει προσπάθεια ώστε να διοχετευτούν στην αγορά και να πουληθούν σε ανύποπτους αγοραστές.
Τα προϊόντα αυτά είναι προϊόντα εγκλήματος και η διακίνηση τους, αγορά, πώληση ή κατοχή διώκεται ποινικά.

Για τη προστασία των πιθανών υποψήφιων αγοραστών αλλά και την αποφυγή περαιτέρω επιπλοκών πρέπει να ενημερώσουμε ότι: Η εταιρεία μας αλλά και η SUUNTO Φινλανδίας δεν δέχεται προς συντήρηση, επισκευή ούτε καλύπτει με οποιαδήποτε εγγύηση προϊόντα που δε συνοδεύονται από πιστοποίηση της προέλευσης τους. Η πιστοποίηση της προέλευσης προκύπτει είτε από τη συμπληρωμένη εγγύηση που ο αγοραστής παίρνει από το κατάστημα είτε από την απόδειξη αγοράς. Παρακαλούμε να κρατάτε την εγγύηση και να τη προσκομίζετε  με τον υπολογιστή σας σε περιπτώσεις επισκευών ή συντήρησης.

Τα καταστήματα λιανικής πώλησης προϊόντων SUUNTO είναι αξιόπιστοι συνεργάτες της εταιρείας μας που σέβονται τον αγοραστή και το προϊόν και είναι σε θέση να προτείνουν το κατάλληλο υπολογιστή SUUNTO  για κάθε διαφορετικό χρήστη, να κάνουν τη καλύτερη δυνατή οικονομική συμφωνία αλλά και να υποστηρίξουν τον αγοραστή και το προϊόν μετά τη πώληση.
Οι συνεργάτες-καταστήματα λιανικής πώλησης SUUNTO και η εταιρεία μας κάνουν πάντα κάθε δυνατή προσπάθεια να εξυπηρετήσουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο τους υποψήφιους αγοραστές και τους κατόχους προϊόντων SUUNTO.
Τα καταστήματα λιανικής πώλησης SUUNTO είναι 130 και βρίσκονται σχεδόν σε όλες τις μεγάλες και μικρότερες αγορές της Ελλάδας.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συμπληρωματική πληροφορία.
APOSPORIS 1964

ΕΜΠΟΡΙΑ ΩΡΟΛΟΓΙΩΝ, ΦΩΚΙΩΝΟΣ 10 ΚΑΙ ΕΡΜΟΥ, Τ.Κ. 10563, ΑΘΗΝΑ. E – MAIL: info@aposporis.gr, aposposporis@yahoo.gr  ΤΗΛ: 210 32 28 516.

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.