Το Futura Vario 50+10, έχει επάνω του τη τεχνογνωσία της γερμανικής Deuter, μιας εταιρείας που εξειδικεύεται στη κατασκευή σακιδίων και υπνόσακων από το 1898. Το Futura Vario 50+10  θα σας ικανοποιήσει απόλυτα επιτρέποντάς σας να μεταφέρετε με πολύ άνεση όλα τα απαραίτητα για πολυήμερη πεζοπορία βουνού ή πολυήμερη εκδρομή.

Ο μεταλλικός σκελετός, η αεριζόμενη πλάτη και η ανατομική ζώνη μέσης, σε συνδυασμό με το χαμηλό του βάρος, το Futura Vario προσφέρει εκπληκτική ευελιξία και άνεση. Το σύστημα Vari Fit, επιτρέπει την τέλεια ρύθμιση επάνω σας, ενώ τα μπροστινά αμφίδρομα φερμουάρ, επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό, χωρίς να αναγκαστείτε να ανοίξετε το καπάκι. Τέλος, η ποιότητα κατασκευής σε συνδυασμό με όλες τις παραπάνω λεπτομέρειες-καινοτομίες κάνουν το σακίδιο να ξεχωρίζει πραγματικά από όλα τα σακίδια του ανταγωνισμού.
Η χωρητικότητα του Futura Vario 50+10 είναι ιδανική τόσο για εξορμήσεις διημέρου, όσο και για πολυήμερα trekking.
Βάρος: 2100γρμ.
Τιμή: 179,00€
Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Τουρής ΑΕ www.touris.eu

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.