Νέα χρώματα camp Armour

H νέα σειρά από κράνη της camp αποτελεί μια πολύ καλή πρόταση για το αναρριχητή που μπορεί να συναγωνιστεί επάξια τους ανταγωνιστές στην αγορά.

Ακολουθώντας το βασικό μοτίβο του σύγχρονου σχεδιασμού κρανών εξειδικευμένων στην αναρρίχηση βράχου, είναι κομψό, μικρό σε βάρος και όγκο, αλλά παράλληλα αρκετά εργονομικό ώστε να καλύπτει με επάρκεια το κεφάλι προσφέροντας ικανοποιητική προστασία από τις «αδέσποτες».

H Camp, με το Armur, μας προσφέρει τα τελευταία χρόνια ένα από τα πλέον επιτυχημένα κράνη της αγοράς και φέτος μας δίνει τη δυνατότητα να διαλέξουμε μεταξύ τεσσάρων χρωμάτων: πράσινο, κόκκινο, ζαχαρί και γαλάζιο.

Μάθε περισσότερα: Camp

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.