Σακίδια Osprey Aether και Ariel

Η Osprey συνέχισε και για το 2010 τη νέα σειρά σακιδίων Aether για άνδρες και Ariel για γυναίκες. Είναι μια best seller σειρά ιδανική τόσο για εκδρομείς του Σαββατοκύριακου, όσο και για επαγγελματίες και πρωτοπόρους ορειβάτες.

Η σειρά ανήκει στην κατηγορία των ελαφριών (lightweight) σακιδίων και κυκλοφορεί με επιτυχία εδώ και 8 χρόνια. Η νέα σειρά του 2010 αποτελεί την τρίτη γενιά αυτής της σειράς της Osprey. Η ζώνη μέσης, χρησιμοποιεί την τεχνολογία IsoForm CM™ σημειώνοντας μια επαναστατική βελτίωση. Χαρακτηριστικό της είναι το ErgoPull κλείσιμο το οποίο διαμοιράζει την τάση κατά μήκος του πάνω και κάτω μέρους της ζώνης με τα διαχωρισμένα υποστηρικτικά φτερά τα οποία εφαρμόζουν ικανοποιητικά στη μέση.
Ariel_55_SalsaΗ σειρά διαθέτει ποικιλία χρήσιμων χαρακτηριστικών όπως το κόκκινο εσωτερικό λουρί το οποίο συμπιέζει τις αποσκευές όχι μόνο εξασφαλίζοντας περισσότερο ελεύθερο χώρο αλλά και προστατεύοντας έτσι το πίσω μέρος του κεφαλιού από το να έρχεται σε επαφή με το φορτίο. Επίσης υπάρχουν 3 οριζόντια λουριά συμπίεσης και ελαστικές πλευρικές τσέπες διπλής πρόσβασης (εσωτερικά και εξωτερικά). Φυσικά δε λείπουν και θηλιές και λουριά στα πλάγια για μεταφορά επιπλέον εξοπλισμού όπως π.χ. μπουκάλια ή μπατόνς, πιολέ κλπ. Η πλάτη διαθέτει ειδικούς αεραγωγούς (air channels) για να κρατάει την πλάτη σας δροσερή και να μην ιδρώνετε. Φυσικά δε λείπουν τα αποσπώμενα λουριά για το sleeping bag στο πίσω κάτω μέρος του σακιδίου. Τα σακίδια διατίθενται σε 3 διαφορετικά μεγέθη ανδρικών και γυναικείων σωματότυπων.

Αντιπρόσωπος: Active point τηλ: 210 9210906

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.