Το πρώτο Τhe North Face store

Η The North Face σας καλωσορίζει στο πρώτο της κατάστημα. H The North Face θεωρείται ο κορυφαίος κατασκευαστής αυθεντικών και τεχνικά προηγμένων προϊόντων. Προϊόντα σχεδιασμένα να σας συντροφεύουν στα πιο αφιλόξενα μέρη του πλανήτη αλλά και στις καθημερινές προκλήσεις της πόλης.

Στο νέο The North Face store, στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Avenue στο Μαρούσι, Κηφισίας 41-45, θα βρείτε την ολοκληρωμένη συλλογή ανδρικών, γυναικείων, παιδικών και αξεσουάρ της Τhe North Face, ενώ η η νέα συλλογή The North Face για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2010 υπόσχεται να συναρπάσει με εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά, δυναμικά σχέδια και απεριόριστες επιλογές. Είναι πραγματικότητα! Το πρώτο The North Face store βρίσκεται κοντά σας! Επισκεφθείτε το!

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.