Σύμφωνα με την εταιρεία “Το Jägermeister απογειώθηκε στην ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, δίνοντας την ευκαιρία σε 2 brand lovers να απολαύσουν το αγαπημένο τους ποτό στη φυσική του θερμοκρασία, περίπου στους -20Ο C, και μάλιστα χωρίς να κουραστούν αφού η άφιξη στον Όλυμπο έγινε με ελικόπτερο!“.

Τι ακριβώς να σχολιάσουμε εμείς τώρα; Πέρα από τη γραφικότητα και την λαϊφσταλάδικη βλοχοκαγκουριά του project (ούτε στην κορφή βέβαια ανεβήκανε, ούτε -20Co είχε), τέτοιου είδους δραστηριότητες στους Εθνικούς Δρυμούς -και μάλιστα στον Όλυμπο- δείχνουν ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται καλά για την ελληνική φύση, που αναμένεται να δοθεί βορά σε κάθε είδους επεμβάσεις στα πλαίσια της “ανάπτυξης”. Απολάυστε υπέυθυνα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.