Αποτέλεσμα να ανεβαίνουν κάθε είδους τζιπ, enduro και «γουρούνες». Οι φωτό που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα www.otoposmou.gr είναι αποκαλυπτικές. «Ξένοιαστοι καβαλάρηδες» που αγναντεύουν από τα κορφοβούνια του Ολύμπου, καταπατώντας κάθε έννοια νομιμότητας και αισθητικής. Καμία φύλαξη, κανένα ενδιαφέρον για τη προστασία του βουνού, από τους επίδοξους μηχανοκίνητους κατακτητές.
Και όχι μόνο αυτό, αλλά το αυθαίρετο κτίσμα που χτίζεται δίπλα στη παλιά «καλύβα Χριστάκη» συνεχίζεται σαν να μη συμβαίνει τίποτα.
2009101100Κάτι πρέπει να γίνει, δε συμφωνείτε; Θα επανέλθουμε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.