Ημερίδα γιά το Παναχαϊκό

Σκοπός των εκδηλώσεων είναι η ευαισθητοποίηση του κοινού για τη προστασία και βιώσιμη διαχείριση του βουνού. Συνδιοργανωτής των εκδηλώσεων είναι ο Σύλλογος Ελλήνων Ορειβατών Πάτρας «ΩΛΕΝΟΣ».

Μεταξύ των εκδηλώσεων περιλαμβάνεται το επόμενο Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007, και η ημερίδα με θέμα «Αθλητικές Ορεινές Δραστηριότητες – Προοπτικές Ανάπτυξης στο Παναχαϊκό Όρος».
Στους εισηγητές περιλαμβάνονται ήδη ο οδηγός βουνού UIAGM Νίκος Χατζής και ο ορειβάτης και διαχειριστής του καταφυγίου Χ. Κάκαλος στον Όλυμπο Μιχάλης Στύλας, Η ημερίδα θα γίνει στο Ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ στη Πάτρα (10:00 – 13:30).

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.