Σήμανση μονοπατιού στο Σούλι.

0
82

Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού φίλοι και μέλη του ΕΟΣ Πρέβεζας επανειλημμένα επισκέφτηκαν το ιστορικό μονοπάτι από τη Συκιά (κάτω Σερζιανά) ως το Αβαρίκο, προκειμένου να το ανιχνεύσουν, να το καθαρίσουν και να το επισημάνουν με πινακίδες.

Η επισήμανση αυτή έγινε για τις ανάγκες της 23ης θερινής Συνάντησης Ορειβατικών Συλλόγων Δυτικής Ελλάδας και Ηπείρου (ΣΟΣΔΕΗ) που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου με ευθύνη του Συλλόγου μας. Ήδη το μονοπάτι είναι σηματοδοτημένο και περιμένει τους Συλλόγους και τους Ορειβάτες, που θα το περπατήσουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.