Ξεκινούν από τη προπόνηση σε σχισμές και χαμηλές διαδρομές, για να εξοικειωθούν με τις τεχνικές των σχισμών σε γρανίτη και μετά βρίσκονται στη βάση της Nose.

Μπορεί να μην κατόρθωσαν να τη σκαρφαλώσουν ελεύθερα ή να πετύχουν κάποιο ρεκόρ, αλλά οι δυο τους, ο Pavel Dobrinskiy (ο Αλπινιστής) και ο Rustam Gelmanov (ο κυπελούχος boulder 2012), στη πρώτη τους επαφή με big wall, μας έδωσαν ένα όμορφο video από τη προσπάθεια τους, αλλά πολύ περισσότερο το διασκέδασαν.


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.