Η διαδρομή είναι στη βόρεια ορθοπλαγιά – Κιόσκι Καλλιθέας και η πρόσβαση που γίνετε από το χιονοδρομικό, είναι η ίδια όπως πάμε στο ice park από σηματοδοτημένο μονοπάτι που ξεκινά από το στρόγγυλο πάρκινγκ του χιονοδρομικού. Φτάνοντας στο ice park κατηφορίζουμε στην βάση του και τραβερσάρουμε άλλα 200 μέτρα κάτω από μεγάλο μπλοκ βράχων ως την βάση του μπαλκονιού τις Καλλιθέας .

1η σχοινιά 35μέτρα σκαρφαλώνουμε χαρακτηριστικό δίεδρο με χόρτα όπου μετά την έξοδο πάμε παράλληλα και αριστερά από τον βράχο σε ένα χορταριασμένο λούκι 45ο όπου μετά το αρνητικό πέρασμα M3+ κάνουμε ρελέ στο πατάρι δεξιά.

2η σχοινιά 35μέτρα σκαρφαλώνουμε προς τα πάνω και αριστερά M6 (υπάρχει καρφί στο δύσκολο πέρασμα) και μετά από λίγα μέτρα δεξιά κάτω από το αρνητικό βράχο όπου υπάρχει καρφί ακλουθώντας την σχισμή M5+ βγαίνοντας σε λούκι με χαρακτηριστικό δέντρο το περνάμε από δεξιά βγαίνοντας σε λούκι όπου στο τελείωμα συναντάμε ρελέ με κρίκους.

lailiasΑπαραίτητος εξοπλισμός μικρά μεσαία φρεντάκια μια σειρά καρύδια και ιμάντες. Έχουν αφεθεί μόνιμες ασφάλειες στην διαδρομή 2 καρφιά στην 2η σχοινιά και το ρελέ τις (πλακέτα κρίκος).

Περισσότερα για το πεδίο: www.facebook.com/pages/Lailias-ice-climbing/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός χάζευα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με ώθησε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει και εκδώσει, πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό και τα Βαρδούσια.