3η Αναρριχητική Συνάντηση στο Φαλακρό

Την 3η Αναρριχητική Συνάντηση προτίθεται να διοργανώσει τις ημερομηνίες 2/3/4/ Ιουνίου 2012, (το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος), η Λέσχη Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας στο Φαλακρό. Το βουνό προσφέρει διαδρομές με ανάπτυγμα από 160 ως και 550 μέτρα.

Η πρόσβαση γίνετε από τις κεραίες στο πάρκιν του χιονοδρομικού και απαιτεί 30 λεπτά για τις κοντινότερες  διαδρομές. Εκτός από 2 διαδρομές με σπορ χαρακτήρα που χρειάζονται μόνο σετάκια για την επανάληψή τους, όλες οι υπόλοιπες είναι trad και χρειάζονται καρφιά, καρύδια και friends για να σκαρφαλωθούν.

Ως χώρος για κατασκήνωση ορίστηκε η τοποθεσία Κουρί η οποία μπορεί να δεχτεί αντίσκηνα και παρέχει σκιά λόγω των δέντρων που υπάρχουν. Οι διοργανωτές θα παρέχουν πόσιμο νερό, σκίτσα και πληροφορίες για τις διαδρομές στους συμμετέχοντες της συνάντησης. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να φροντίσουν για τον εξοπλισμό και τη διατροφή τους. Όσοι θελήσουν να συμμετέχουν ας επικοινωνήσουν με τους διοργανωτές ως τις 29 Μαΐου.

Διοργάνωση: Λ.Ο.Χ. ΚΑΒΑΛΑΣ
Πληροφορίες: Μπόσκος Απόστολος,  tηλ: 6937293486

SHARE
Οι εκδόσεις ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ξεκίνησαν την άνοιξη του 98 με την έκδοση του πρώτου ομώνυμου τεύχους. Από τότε έχουν εκδοθεί 73 τεύχη, 9 τίτλοι βιβλίων με ανάλογο περιεχόμενο και συνεχίζουμε...