Ρεκόρ συμμετοχών στην ΠΑΣ στα Μετέωρα

Έγινε το Σ/Κ 29-30/9 η καθιερωμένη Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση της Ε.Ο.Ο.Α. στα Μετέωρα. Φέτος βοηθούντος και του καιρού σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχών, μιας και στη γραμματεία δηλώθηκαν πάνω από 330 αναρριχητές!!!

Το ελπιδοφόρο βέβαια είναι ότι έγιναν και σημαντικές επαναλήψεις, όπως η ελεύθερη επανάληψη της «Αθηνά» από τους Πατρινούς Θανόπουλο και …. , ενώ ο αειθαλής Χ’’συρλής με τον ….επανέλαβε μια από τις διαδρομές μύθους τη περίφημη «Community Path». Φυσικά στις κλασικές των Αμπαριών, στο Γύπα ή στη «Σχιζοφρένεια» γινόταν το αδιαχώρητο. Χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία POLO.
SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.