2ο Αναρριχητικό Φεστιβάλ Ρέμβη – Ηρακλείτσας, Καβάλα

Η Λέσχη Ορειβασίας Χιονοδρομίας Καβάλας, και ο Δήμος Παγγαίου διοργανώνει το 2ο Φεστιβάλ Αναρρίχησης στην Ηρακλείτσα Καβάλας, στις 26-28/7, σ’ έναν από τους πλέον δημοφιλείς Αναρριχητικούς προορισμούς της Βόρειας Ελλάδας για το καλοκαίρι.

Δίπλα στη θάλασσα, όλη μέρα στη σκιά, με περισσότερες από 100 διαδρομές από 4 ως 8b, κάποιες εκ των οποίων σκαρφαλώνονται traditional και έχουν δυνατότητα και δυο σχοινιών. Φέτος θα  υπάρχει η δυνατότητα σκαρφαλώματος και άλλων  διαδρομών σε άγνωστα σημεία του πεδίου, όπως το πέταλο και η σπηλιά της κουκουβάγιας.  Ακόμη κάτω από το πεδίο στη θάλασσα υπάρχει η δυνατότητα για deep water solo σε ορισμένα σημεία.

Οι επισκέπτες θα φιλοξενηθούν δωρεάν σε κάμπινγκ εντός του οικισμού Ν. Ηρακλείτσας, το οποίο βρίσκεται δίπλα στο λιμάνι και περιτριγυρίζεται από παραλίες. Στο χώρο του πεδίου θα προσφέρονται νερά και αναψυκτικά για τους παρευρισκόμενους.  Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι τον εξοπλισμό σας και την καλή σας διάθεση.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
Τηλ: Μπόσκος Απόστολος  6937293486

SHARE
Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1964. Μικρός κοίταζα την Πάρνηθα από το πατρικό μου με τις ώρες. Ήταν για μένα ένας άγνωστος μαγικός κόσμος που άφηνε ελεύθερη τη φαντασία μου. Πεζοπορώ, ορειβατώ, σκαρφαλώνω και φωτογραφίζω στα βουνά από το 1984 και άρχισα να αρθρογραφώ σε ανάλογα περιοδικά από το 1990. Η αγάπη μου για το βουνό με έκανε το 1998 να εκδώσω το περιοδικό ΑΝΕΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (1998 – 2015), ενώ από το 2006 έως το 2010 πρόσθεσα και το περιοδικό ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ. Έχω γράψει πεζοπορικούς οδηγούς για την Πάρνηθα, τον Όλυμπο, τον Παρνασσό, τα Βαρδούσια κ.α.